juny de 2021

Les dietes que promouen la inflamació poden incrementar fins a un 12% el risc de patir càncer de mama

La recerca realitzada per l’IDIBELL i per l’ICO en el marc de l’estudi europeu EPIC que inclou el seguiment de més de 350.000 dones durant 15 anys ha determinat el potencial inflamatori de les seves dietes amb un nou sistema de puntuació.

Les dietes que promouen la inflamació poden incrementar fins a un 12% el risc de patir càncer de mama Llegir més »

Dos investigadors de l’IDIBELL reben el suport de la Fundació Mutua Madrileña

La Fundació Mutua Madrileña ha lliurat avui les seves XVII Ajudes a la Investigació en Salut a 27 projectes de recerca de tot Espanya, 5 d’ells a Catalunya, dels quals 2 han estat concedits a investigadors de l’IDIBELL.

Dos investigadors de l’IDIBELL reben el suport de la Fundació Mutua Madrileña Llegir més »

Investigadors de l’IDIBELL i l’Hospital de Bellvitge creen un nou algoritme per predir mort sobtada i arrítmies potencialment letals en alguns pacients cardíacs

Gràcies a aquesta nova eina, es podrà guiar de forma més precisa la indicació d’un desfibril·lador implantable a aquells pacients d’alt risc

Investigadors de l’IDIBELL i l’Hospital de Bellvitge creen un nou algoritme per predir mort sobtada i arrítmies potencialment letals en alguns pacients cardíacs Llegir més »

Jordi Adamuz rep el premi a la trajectòria investigadora en infermeria de l’ICS

La Jornada de recerca de l’Institut Català de la Salut 2020-2021, celebrada avui, dia 28 de juny, ha distingit el Dr. Jordi Adamuz amb el Premi a la Trajectòria Investigadora Infermera de l’ICS 2021, dotat amb 10.000 €. Adamuz és investigador principal del grup de recerca en infermeria de l’IDIBELL i, actualment, és infermer referent de la Unitat de suport als sistemes d’informació de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i infermer de suport a la investigació a la mateixa institució.

Jordi Adamuz rep el premi a la trajectòria investigadora en infermeria de l’ICS Llegir més »

Les Jornades Científiques i Tecnològiques de L’Hospitalet premien dos treballs de recerca co-tutoritzats per l’IDIBELL

Els treballs han estat elaborats per alumnes de Batxillerat dels Instituts Bellvitge i Mercè Rodoreda
L’Institut Bellvitge, amb qui l’IDIBELL fa Tàndem educatiu, rep una menció d’honor en el marc de les Jornades

Les Jornades Científiques i Tecnològiques de L’Hospitalet premien dos treballs de recerca co-tutoritzats per l’IDIBELL Llegir més »

Oncommun rep el guardó Francisco del Pozo de l’EIT Health Spain com a millor Programa d’Educació de l’any 2020

Aquest projecte de col·laboració entre l’ICO, l’IDIBELL i la Universitat de Barcelona (UB) ha donat com a resultat la plataforma ICOnnecta’t.

Oncommun rep el guardó Francisco del Pozo de l’EIT Health Spain com a millor Programa d’Educació de l’any 2020 Llegir més »

Un estudi de l’IDIBELL i l’Hospital de Bellvitge identifica el dèficit de ferro com element clau en la progressió de la insuficiència cardíaca

Aquest descobriment pot ser la base per al desenvolupament de millors tractaments contra la malaltia i suposa un canvi de paradigma

Un estudi de l’IDIBELL i l’Hospital de Bellvitge identifica el dèficit de ferro com element clau en la progressió de la insuficiència cardíaca Llegir més »

Scroll to Top