L’IDIBELL llança el seu Programa Internacional de Formació per als Investigadors Predoctorals

  • La presentació oficial es farà a través d’un acte online que tindrà lloc avui, on personalitats de les àrees implicades n’explicaran els aspectes més rellevants.
Phd programme

El Programa Internacional de Formació per als Investigadors Predoctorals de l’IDIBELL té per objectiu proporcionar, als investigadors en l’etapa inicial de la seva carrera de nova incorporació, els coneixements i les habilitats necessàries per dur a terme la seva recerca. L’objectiu del programa és ajudar-los a desenvolupar tot el seu potencial per convertir-se en investigadors independents en el futur.

Avui es presenta de manera oficial aquest programa en una sessió online que comptarà amb la participació del Director Científic, Josep Manuel Menchón, de la Directora de l’Àrea d’Organització i Persones, Marina Rigau, així com, del Cap de la Unitat de Talent, Raül Delgado-Morales, i de la representant del Comitè d’Investigadors Predoctorals, Cecilia Velasco. Us podeu unir a l’acte a través d’aquest enllaç.

El programa oferirà formació en les àrees que estableix el Vitae Research Development Framework (RDF), estructurat en quatre dominis que cobreixen el coneixement, els comportaments i els atributs dels investigadors. Aquets dominis s’han alineat amb la visió, missió i objectius de l’IDIBELL com a institució. Així mateix, durant la formació s’instarà als investigadors predoctorals a participar en els seminaris i estendre la seva formació més enllà de la seva àrea de treball. L’objectiu és fomentar el desenvolupament de competències transversals i l’aprenentatge combinat englobant diferents formats.

Paral·lelament, el programa vol donar suport els investigadors predoctorals internacionals durant el seu procés d’acollida. Així doncs, abans de la seva arribada, als nouvinguts que així ho desitgin se’ls hi assignarà un ambaixador de l’IDIBELL. Els ambaixadors, investigadors predoctorals voluntaris, ajudaran als investigadors entrants proporcionant-los informació de la zona i facilitant la seva transició a l’IDIBELL. Així mateix, donaran la benvinguda als nouvinguts i coordinaran visites a les instal·lacions. El Programa Ambaixador ha estat desenvolupat per personal de la Unitat de Talent en el marc del Programa de Formació i Desenvolupament Professional de l’IDIBELL (Programa Areté) i compta amb el suport de la nostra comunitat científica.

 

 

Scroll to Top