La Dra. Bárbara Rivera rep el suport de la Fundació Mutua Madrileña per investigar una malaltia rara infantil

20200706_090602_1

La Fundació Mutua Madrileña, a través de les seves XVII Ajudes a la Investigació en Salut, ha destinat 2,3 milions d’euros a la investigació mèdica a Espanya. Ahir es van donar a conèixer els 21 projectes seleccionats per rebre el finançament, entre els quals es troben quatre projectes catalans que rebran un finançament total de més de 540.000 euros.

La Dra. Bàrbara Rivera, investigadora principal de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) en el grup de Càncer Hereditari del programa Oncobell, i professora adjunta de la Universitat McGill a Mont-real, ha rebut finançament per aprofundir en el camp de les malalties rares que afecten la infància. Concretament, la Dra. Rivera analitzarà el perfil de les alteracions tiroidals en les síndromes associats a mutacions en gens implicats en la biogènesi de microRNAs.

L’objectiu de la Fundació Mutua Madrileña amb aquest programa anual d’ajuts és millorar els tractaments mèdics, i contribuir al manteniment i desenvolupament de la investigació científica. El Comitè Científic de la Fundació Mutua Madrileña està presidit pel doctor Rafael Matesanz i format pel professor Miguel Caínzos, el professor Antonio Torres, la professora Ana Lluch i el professor Fernando Marco.

Scroll to Top