Més de 60.000€ per lluitar contra la COVID-19

Viladecans contra el Càncer

Des de l’IDIBELL volem agrair a les voluntàries de Viladecans pel seu altruisme, la seva aportació se suma a la de les campanyes #AmbUnSomriure o “Superherois sense capa” que han sorgit durant aquesta crisi. Gràcies a la seva creativitat, dedicació i a totes les microdonacions anònimes reunides, han fet possible que la recaptació del projecte #BellvitgeInvestiga superi els 60.000€.

 

Viladecans: Nova causa, mateixa solidaritat

L’Associació Coordinadora “Viladecans contra el Càncer” col·labora amb l’IDIBELL des de 2016. Any rere any, totes les activitats solidàries que han realitzat han recaptat fons per a diversos projectes de recerca de l’IDIBELL contra càncer, seleccionats pels mateixos membres del col·lectiu.

Arran de la crisi sanitària d’aquest 2020, l’Associació ha decidit reconvertir, excepcionalment, el seu objectiu i sumar-se a la recollida de fons per a la investigació de la COVID-19 de l’IDIBELL. Per a això, voluntàries i voluntaris del col·lectiu han confeccionat màscares de tela, pintades a mà, que estan venent per tot el país. La iniciativa ha resultat ser un èxit i els primeres aportacions ja estan arribant a l’IDIBELL.

 

#BellvitgeInvestiga: micromecenatge contra la COVID-19

IDIBELL va de la mà amb grans hospitals que han estat rebent pacients afectats de la COVID-19. En aquesta situació, metges, investigadors i personal sanitari treballen de forma conjunta per atendre els pacients, identificar noves dianes per tractar-los, maneres de prevenir la infecció i per desenvolupar mètodes de diagnòstic més ràpids.

Per ajudar a frenar el virus va néixer #BellvitgeInvestiga, una iniciativa de micromecenatge que rep ajudes econòmiques a través de la plataforma en línia: coronavirus.idibell.cat. Dedicarem tots els donatius rebuts a impulsar els més de 75 projectes de recerca que han sorgit per fer front a virus.

Fins avui, la campanya #BellvitgeInvestiga ha rebut més de 150 donacions. Amb donatius des de 5€ fins a 30.000€, qualsevol col·laboració és necessària. La majoria vénen de l’Hospitalet i Barcelona però hem rebut ajudes des d’altres zones de Catalunya, Madrid, Saragossa, Linares o fins i tot Cambridge.

Gràcies a tots els donants que heu col·laborat!:

  • Associacions de l’Hospitalet. Per exemple, la donació de les propines que aconseguien els joves fent feines per a persones grans que no han pogut sortir de casa.
  • Empresas (per a recerca bàsica i clínica)
  • Fundació Banc Sabadell (per a suport al Biobanc)
  • Fundació Vodafone (a través dels alumnes de Jesuïtes de Bellvitge)
  • Associació Coordinadora “Viladecans contra el Càncer”

I gràcies per totes les campanyes de recaptació que han col·laborat!:

  • #RosesEnConfinament. Aquesta iniciativa particular venia roses per lliurar al personal sanitari, el dia de Sant Jordi.
  • Samarretes de Pahissa i Pié. Aquest comerç de serigrafia de l’Hospitalet ven samarretes solidàries a favor dels sanitaris.
  • Superherois sense capa. A la plataforma Mi grano de Arena i  gràcies a la participació del guitarrista de Ketama Josemi Carmona.
  • #AmbUnSomriure. El cuiner Nandu Jubany i l’empresa de roba CSTY s’han dissenyat i venen unes màscares solidàries. Aquesta iniciativa ha tingut una gran acollida i segueix en actiu. Si encara no tens la teva mascareta, aconsegueix-la ara aquí. Els diners recaptats amb aquesta iniciativa no es sumaran a la campanya general fins que no es tanqui el projecte.

 

Com col·laborar?

Escriu-nos a fundraising@idibell.cat i buscarem la millor manera de contribuir. O pots entrar a coronavirus.idibell.cat i fer el teu donatiu a través de la nostra plataforma.

 

Forma part d’aquesta aliança en la qual societat, metges, investigadors i personal sanitari estem fent el possible per frenar el coronavirus SARS-CoV-2!

Scroll to Top