L’IDIBELL implica la ciutadania amb l’enquesta «La salut en temps de confinament per coronavirus»

Imatge enquesta confinament-cat

L’epidèmia que ha causat el nou coronavirus ha impactat negativament en milions de persones de tot el món. El confinament ha obligat a la ciutadania a canviar dràsticament la forma de relacionar-se, de treballar i d’entendre la realitat quotidiana. Per avaluar diversos paràmetres relacionats amb la salut i els hàbits abans i després del confinament, el grup de recerca en Psiquiatria de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Hospital Universitari de Bellvitge, juntament amb la Unitat de Comunicació i Cultura Científica de l’IDIBELL, ha preparat una enquesta dirigida a la població. La iniciativa compta amb el suport de l’ajuntament de L’Hospitalet, que la difondrà als seus conciutadans i n’incentivarà la participació.

L’enquesta forma part d’un projecte d’investigació més ampli, tot just iniciat, que té per objectiu estudiar els efectes de la COVID-19 en, entre d’altres, la salut física i mental, els hàbits alimentaris, la conducta de joc, les addiccions, el consum cultural o les fonts d’informació en temes de salut i ciència. Per a dur-lo a terme, la participació de la ciutadania és i serà un element crucial.

L’enquesta, que es difon just després del confinament, és anònima i requereix d’uns 30 minuts per a ser completada: http://is.gd/covid19idibell

Amb la col·laboració de:

Scroll to Top