L’IDIBELL implica la ciutadania amb l’enquesta «La salut en temps de confinament per coronavirus»

L’epidèmia que ha causat el nou coronavirus ha impactat negativament en milions de persones de tot el món. El confinament ha obligat a la ciutadania a canviar dràsticament la forma de relacionar-se, de treballar i d’entendre la realitat quotidiana. Per avaluar diversos paràmetres relacionats amb la salut i els hàbits abans i després del confinament, el grup de recerca en Psiquiatria de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Hospital Universitari de Bellvitge, juntament amb la Unitat de Comunicació i Cultura Científica de l’IDIBELL, ha preparat una enquesta dirigida a la població. La iniciativa compta amb el suport de l’ajuntament de L’Hospitalet, que la difondrà als seus conciutadans i n’incentivarà la participació. L’enquesta forma part d’un projecte d’investigació més ampli, tot just iniciat, que té per objectiu estudiar els efectes de la COVID-19 en, entre d’altres, la salut física i mental, els hàbits alimentaris, la conducta de joc, les addiccions, el consum cultural o les fonts d’informació en temes de salut i ciència. Per a dur-lo a terme, la participació de la ciutadania és i serà un element crucial. L’enquesta, que es difon just després del confinament, és anònima i requereix d’uns 30 minuts per a ser completada: http://is.gd/covid19idibell

Imatge enquesta confinament-cat

L’epidèmia que ha causat el nou coronavirus ha impactat negativament en milions de persones de tot el món. El confinament ha obligat a la ciutadania a canviar dràsticament la forma de relacionar-se, de treballar i d’entendre la realitat quotidiana. Per avaluar diversos paràmetres relacionats amb la salut i els hàbits abans i després del confinament, el grup de recerca en Psiquiatria de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Hospital Universitari de Bellvitge, juntament amb la Unitat de Comunicació i Cultura Científica de l’IDIBELL, ha preparat una enquesta dirigida a la població. La iniciativa compta amb el suport de l’ajuntament de L’Hospitalet, que la difondrà als seus conciutadans i n’incentivarà la participació.

L’enquesta forma part d’un projecte d’investigació més ampli, tot just iniciat, que té per objectiu estudiar els efectes de la COVID-19 en, entre d’altres, la salut física i mental, els hàbits alimentaris, la conducta de joc, les addiccions, el consum cultural o les fonts d’informació en temes de salut i ciència. Per a dur-lo a terme, la participació de la ciutadania és i serà un element crucial.

L’enquesta, que es difon just després del confinament, és anònima i requereix d’uns 30 minuts per a ser completada: http://is.gd/covid19idibell

Scroll to Top