Laura Valle ha rebut el premi CIBERONC 2020

Laura Valle

La investigadora Laura Vall ha estat guardonada amb el premi CIBERONC 2020 a la IV Reunió Anual del CIBERONC celebrada a l’Escola Nacional de Sanitat de l’Institut de Salut Carlos III de Madrid.

Laura Valle, investigadora principal en el grup de càncer hereditari de l’IDIBELL i del CIBERONC, ha rebut el Premi a la Millor Investigadora CIBERONC 2020. El guardó reconeix tots els mèrits de la investigadora en l’última dècada, tenint en compte les cinc millors publicacions, tres projectes liderats i la contribució a la investigació oncològica. La seva recerca se centra en la millora del diagnòstic, pronòstic i tractament de les persones que tenen risc de desenvolupar càncer. Entre les contribucions més rellevants del grup es troben la identificació de FAN1 i BRF1 com a possibles gens causals de càncer colorectal hereditari, i la caracterització molecular i clínica de diversos síndromes d’aquest tipus de càncer, el que ha tingut un impacte molt rellevant en la seva translació a la diagnosi i assessorament genètics.

Text adaptat de la notícia de CIBERONC.

Scroll to Top