EL P-CMR[C] estrena pàgina web

Imagen1

El programa de Translació Clínica de Medicina Regenerativa de Catalunya (P-CMR[C]), engegat pel Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), va néixer amb l’objectiu d’aglutinar la recerca en cèl·lules mare de Catalunya, i així crear un pont que unís la recerca bàsica, la pre-clínica i la clínica, per tal d’afavorir i accelerar la translació del laboratori al pacient de la medicina regenerativa. Amb la nova web, el P-CMR[C] ja té el seu propi espai a internet, on es pot trobar tota la informació referent al programa així com totes les novetats relacionades amb la seva recerca. A més de la web, el P-CMR[C] també estrena xarxes socials, twitter (@p_cmrc) i LinkedIn,  on s’anunciaran totes les novetats referents al programa.

A la pàgina web es presenten els grups de recerca del P-CMR[C]: el grup d’envelliment i cèl·lules mare de la Dra. M. Carolina Florian (IDIBELL), el grup de regulació gènica i identitat cel·lular de la Dra. Mireya Plass (IDIBELL), el grup de potència de cèl·lules mare del Dr. Angel Raya (IDIBELL), el grup de teràpia amb cèl·lules mare pluripotents de la Dr. Anna Veiga (IDIBELL), el grup de cèl·lules mare hematopoètiques de la Dra. Alessandra Giorgetti (Universitat de Barcelona), i el grup de regeneració del pàncrees de la Dra. Meritxell Rovira (Universitat de Barcelona). No obstant això, el programa, de caràcter transversal, té la voluntat de créixer i incloure nous grups de recerca d’instituts de tota Catalunya que ampliïn la capacitat científica del P-CMR[C].

El P-CMR[C] també inclou el Banc de Cèl·lules Mare de Barcelona, node català del Banc Nacional de Líneas Cel·lulars (BNLC), amb un espai reservat al web del programa. En ell, a part de trobar-hi tota la informació referent a les línies de cèl·lules mare pluripotents que formen aquest biobanc, també es troba un apartat on poder sol·licitar-les a través del Instituto de Salud Carlos III.

Us convidem a entrar a la seva pàgina web i descobrir tots els seus nous continguts i novetats!

Projecte cofinançat per:

Scroll to Top