Fes una ullada a les vacants de l’IDIBELL, coneix el nostre MSCA-IF bootcamp

Banner-msca3

Si tens com a objectiu fer carrera professional en ciència excel·lent millorant la salut dels pacients, llavors l’IDIBELL és el teu lloc.

L’lnstitut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un dels centres de recerca en salut més dinàmics a Barcelona, Espanya. Compromès per aconseguir importants avenços en salut, compte amb més de 800 investigadors en recerca translacional, clínica y epidemiològica. Els focus de recerca a l’IDIBELL són: càncer, neurociències, medicina translacional i medicina regenerativa.

Actualment busquem investigadors postdoctorals interessats a presentar una beca Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA-IF). Aquest programa europeu ofereix contracte de 2 anys per aquells postdocs que actualment estiguin a l’estranger (o hagin tornat de l’estranger recentment). La beca té una remuneració força atractiva i molt de prestigi, aconseguir una MSCA-IF representa una fita important i distingida en la carrera investigadora.

Fes una ullada a les ofertes publicades, si creus que el teu perfil s’ajusta als requisits, presenta la teva candidatura.

En cas de ser seleccionat rebràs el suport necessari per preparar una proposta ben competitiva, incloent-hi:

– un webseminar sobre com preparar la teva proposta MSCA-IF, adreçat exclusivament a candidats IDIBELL.

– acompanyament continu i revisió de proposta pel departament de Pre-award i també per part d’un avaluador expert en MSCA-IF.

Aquests són els grups de recerca que encara busquen candidats:

Uneix-te a nosaltres!

L’IDIBELL té una important i exitosa trajectòria en la participació i consecució de projectes europeus, acumula més de 40 projectes concedits FP7 i H2020, incloent 18 Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA), 7 MSCA-ITN y 11 MSCA-IF.

Vols saber més sobre l’IDIBELL?  http://www.idibell.cat

Contacte: preaward@idibell.cat

 

 

Scroll to Top