Els alumnes dels Jesuïtes de Bellvitge cedeixen el seu premi de la Fundació Vodafone a l’IDIBELL

Presentació projecte finalista

El projecte “Junt@s por el clima”, creat pels alumnes de 4t d’ESO del Centre d’Estudis Joan XXIII dels Jesuïtes de Bellvitge, ha estat guardonat amb els premis de la Fundació Vodafone “Project Lab”. Aquests premis es concedeixen a projectes de desenvolupament sostenible, en què els alumnes dissenyen noves iniciatives per millorar algun aspecte de la societat en què viuen, sempre seguint els 17 objectius de desenvolupament sostenible, i així de mica en mica canviar el món.

El projecte seleccionat, “Junt@s por el clima”, consistia en la reducció de la contaminació mediambiental a les platges a través de voluntaris. A conseqüència de l’emergència sanitària que estem vivint amb la pandèmia de la Covid-19, desafortunadament aquest projecte no es podrà dur a terme. És per això, que des dels Jesuïtes de Bellvitge han decidit donar els 5000 euros de premi a l’IDIBELL.

El grup de guanyadores i guanyadors va prendre la iniciativa de cedir el premi al grup de medicina interna de l’IDIBELL, perquè aquests l’inverteixin en la seva lluita contra la pandèmia de la Covid-19, i així contribuir en l’impuls de la recerca i la sanitat.

Scroll to Top