Admit Therapeutics obté el suport de l’Alzheimer’s Drug Discovery Foundation (ADDF) per desenvolupar el seu diagnòstic precoç de l’Alzheimer.

Admit

Admit Therapeutics ha rebut una inversió de la 497.652 $ de l’ADDF Diagnostics Accelerator per desenvolupar el seu test de diagnòstic precoç de la malaltia d’Alzheimer en mostres de sang. La convocatòria Diagnostics Accelerator és una iniciativa d’investigació que pretén accelerar el desenvolupament de biomarcadors més específics i accessibles per al diagnòstic de l’Alzheimer i altres demències, promovent l’avanç en el desenvolupament de fàrmacs personalitzats.

La companyia és una spin-off de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), la qual ha rebut subvencions nacionals i europees, i inversions privades de Ship2B, GENESIS Biomed, BStartup10 i altres inversors des de la seva constitució a finals de 2017.

Scroll to Top