Arriba el 3r SLHAM de dones científiques de l’IDIBELL

2020slamidibell_banner-web

El 3r SLHAM de dones científiques tindrà lloc el dissabte 8 de febrer a les 19 h a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet. Hi participaran nou investigadores i professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca i la innovació mitjançant una xerrada divulgativa de cinc minuts. L’edició 2020 de l’SLHAM estarà protagonitzada per les investigadores Virginia Nunes, Susana Jiménez, Antonella Consiglio, Meritxell Rovira, Pilar Mur i Sara Larriba, per Cristina Mayordomo, gestora de projectes estratègics, Lola Mulero, especialista en histologia, i per Marina Rigau, directora d’estratègia. I serà conduïda per Olga Bellorbí, cap de gestió econòmica i administració de l’IDIBELL i actriu.

L’acte comptarà amb l’actuació musical de la formació Crashmanouche de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet. El públic assistent participarà activament en l’esdeveniment escollint, per votació popular, la millor presentació de l’SLHAM. L’esdeveniment recaptarà fons en forma de taquilla inversa. Totes les aportacions voluntàries dels espectadors seran destinades íntegrament al projecte solidari de l’IDIBELL Salvem vides.

L’sLHam de científiques commemorarà el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, i s’organitza amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECY). La iniciativa té el suport de l’ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, del cicle Pessics de Ciència i de l’Auditori Barradas.

Amb la col·laboració de:

Scroll to Top