La investigadora Purificación Muñoz rep el V premi Martí Via

La Dra. Purificación Muñoz, investigadora de l’IDIBELL (Oncobell Program), ha estat distingida amb el V Premi Martí Via per a la investigació oncològica, un guardó que, anualment, entreguen la Fundació Vallformosa i GESCO Family. La beca està dotada amb 30.000 euros. Aquest import es destina, any rere any, a professionals i investigadors d’àrees relacionades amb l’oncologia pediàtrica o d’adults per desenvolupar un projecte de recerca en un centre de referència nacional o internacional.

L’entrega del premi tingué lloc ahir, 28 de novembre, al vespre a la Masia d’Esplugues, en el transcurs d’una gala presentada per Anna Bertran. La Dra. Muñoz va prendre la paraula per agraïr efusivament la concessió del premi, i explicà als assistents a la gala el projecte de recerca que duran a terme gràcies a la beca. El projecte premiat té com a objectiu estudiar per què alguns tumors de cap i coll i de pell responen a la immunoteràpia i altres no, i com influeixen les característiques de les cèl·lules tumorals en aquesta resposta. Aquest estudi serà realitzat pel grup d’Envelliment i Càncer del Programa Oncobell de l’IDIBELL i els Drs. Ricard Mesia, Miren Taberna, Maria Plana i Josep M Piulats del Servei d’Oncologia Mèdica de l’ICO, i les Dres Rosa Penín i Montserrat Gomà del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Scroll to Top