Innovation for value, primera conferència internacional d’innovació a l’IDIBELL

imagen

El proper 8 de novembre, IDIBELL i ITEMAS coorganitzen Innovation for Value (# I4V), una conferència on s’analitzaran les oportunitats que ofereix la innovació i les noves tecnologies en l’àmbit de la salut. Durant la cita, que tindrà lloc a l’Hospital Universitari de Bellvitge, es tractaran també els nous negocis que sorgeixen gràcies a la innovació científica, així com les possibles sinergies i col·laboracions que se’n poden derivar dins del sector.

Innovation for Value reunirà alguns dels experts en innovació sanitària més importants del món en els sis panells previstos durant la jornada. Així, qüestions com el finançament privat dins del sector, l’auge del mHealth com a canal de comunicació entre metge i pacient, la utilització del big data i la seva integració dins dels processos d’investigació, com afrontar l’envelliment de la població o les qüestions ètiques que planteja l’edició del genoma humà seran alguns dels assumptes a debatre. A més, es valoraran les peculiaritats que hi ha a cada regió del món (Europa, Àsia, Amèrica Llatina i els EUA) per descobrir què s’està fent en aquests llocs i quin és, i serà en un futur, el seu desenvolupament.

Les inscripcions per a la jornada, totalment gratuïta, ja poden realitzar-se a través de la pàgina web oficial de la conferència: https://i4v.idibell.cat/

Scroll to Top