El cònsol general de França a Barcelona visita l’IDIBELL

visita_consul_1

El cònsol general de França a Barcelona, Cyril Piquemal, va visitar l’IDIBELL el passat 23 d’octubre amb l’objectiu de conèixer millor la institució i impulsar col·laboracions i sinergies amb institucions franceses. La visita es va realitzar en el marc d’un esforç del consolat francès per a enfortir la interacció entre centres de recerca a Catalunya i França.

 

El cònsol, acompanyat del director executiu d’ICREA Emilià Pola, va tenir l’oportunitat de reunir-se amb el doctor Gabriel Capellá, director general de l’IDIBELL, la doctora Ruth de Diego, investigadora ICREA-IDIBELL-UB, i el doctor Ferran Guedea (IDIBELL-ICO). La trobada es va complementar amb una visita a alguns dels laboratoris de l’IDIBELL a l’Hospital Duran i Reynals, incloent els liderats pels investigadors Mariona Graupera, Cristina Muñoz, Virginia Nunes i Miquel Àngel Pujana.

 

Piquemal, qui va ser assessor de cooperació internacional i desenvolupament del govern francès entre 2006 i 2008, va reiterar la importància d’enfortir la col·laboració europea per a respondre als reptes de salut actuals. En aquest sentit, “existeixen moltes oportunitats d’interacció amb entitats franceses”, va comentar, i va proposar una sèrie d’accions per impulsar projectes comuns i fomentar les relacions bilaterals entre ambdós països. 
 

Scroll to Top