Nou volum dels Handbooks of Cancer Prevention (IARC) sobre Cribratge de Càncer Colorectal amb participació IDIBELL-ICO

portada

L’Agència Internacional per a la Recerca del Càncer (IARC) ha publicat el volum 17, corresponent al cribratge de càncer colorectal,  de la col·lecció Handbooks of Cancer Prevention. El llibre ha estat elaborat per un grup de treball de 23 experts independents de 15 països convocat per l’Agència, entre els què es troba la Dra. Montse Garcia, investigadora IDIBELL-ICO del grup de Prevenció i Control del Càncer. 

El grup de treball va avaluar les evidències científiques en relació a l’efectivitat del cribratge de càncer colorectal en la reducció de la incidència i mortalitat, a més de comparar diferents tècniques de detecció precoç, i avaluar els determinants de participació en els programes de cribratges, la identificació de població d’alt risc i les estratègies de vigilància adequades segons l’estratificació de risc.
 

Scroll to Top