La Fundació Mey Hofmann, al costat de les dones amb càncer de mama

whatsapp_image_2019-06-19_at_11.21.41

Silvia Hofmann, CEO del Grup Hofmann, ha presentat la Fundación Mey Hofmann, un projecte que neix amb l’objectiu d’ajudar les dones a afrontar el càncer de mama amb una actitud transformadora per superar-lo.

 

Es tracta d’una iniciativa que sorgeix per perpetuar el llegat de la xef i empresària Mey Hofmann l’actitud i exemple inspirador de la qual estarà, a partir d’ara, al servei de totes les malaltes de càncer de mama; una malaltia que va patir.

 

“La passió i la il·lusió de la meva mare, Mey Hofmann, va ser un exemple durant tota la seva vida i particularment durant la seva malaltia. La seva actitud va ser sempre d’il·lusió davant la vida i és i sempre serà una font de respecte i admiració per al món de la gastronomia i per a tots aquells que la van conèixer”, explica Silvia Hofmann. 

 

Aquesta actitud és la que fonamenta el treball de la Fundació Mey Hofmann, la base de la qual és un projecte que es recolza en la psico-oncologia, com una de les palanques per ajudar les dones a millorar la seva qualitat de vida durant la malaltia, i a les supervivents a afrontar una nova etapa després de passar un tràngol d’aquesta magnitud.

 

Per a això la Fundació Mey Hofmann ha signat un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge).

 

Liderats pel Dr. Cristian Ochoa, psicòleg clínic i psico-oncòleg de l’ICO i investigador de l’IDIBELL, director del projecte: www.psicooncologiaonline.com, la Fundació Mey Hofmann organitzarà una sèrie de trobades terapèutiques basades en l’afrontament salutogènic del càncer de mama per a dones que el pateixen.

 

Segons aquest expert, “la vivència de la malaltia influeix en la nostra salut durant i després del procés, podent tenyir l’experiència de patiment, dolor i caos”. No obstant això, Ochoa apunta que, encara que resulti paradoxal, la malaltia “també ens pot permetre revisar la nostra vida per prioritzar i apreciar el que és realment important”.

“Per això, crec que Fundació Mey Hofmann és tan important. A través del referent que va ser Mey Hofmann es marca la missió d’aquesta fundació: promoure experiències transformadores en càncer de mama que aportin valor social i de salut “.

 

A més, juntament amb la unitat del Dr. Ochoa, la Fundació Mey Hofmann ha posat en marxa un programa pilot on grups continuats de dones que pateixen aquesta malaltia poden trobar en la cuina i la gastronomia una font de benestar i afició, aprofundint en continguts que, juntament amb el dietista de l’Escola, recolzen una alimentació saludable i la seva aplicació pràctica en el dia a dia.

 

La Fundació Mey Hofmann albergarà en els espais de l’Escola d’Hostaleria Hofmann diferents xerrades i tallers dirigits a fomentar l’autoestima a partir de pràctiques terapèutiques i grups de suport.

 

Per proveir a les pacients coneixements i mètodes per enfrontar-se al propi malestar físic i emocional s’impartiran tallers d’intel·ligència emocional, tècniques de relaxació, conferències entorn al benestar emocional i a la capacitat de superació, i sobre els beneficis de les pràctiques esportives, el ioga, la meditació o l’acupuntura, entre d’altres.

 

“La Fundació Mey Hofmann és un projecte amb el qual estic segura que ajudarem a moltes dones i les seves famílies”, conclou Hofmann.
 

Scroll to Top