[Comunicat] Finalització del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL

marca-a

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) comunica que, d’acord amb la nova responsabilitat del Dr. Manel Esteller com a director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), el Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer (PEBC) que fins ara ha liderat a l’IDIBELL queda discontinuat. Els grups de recerca de l’IDIBELL liderats per la Dra. Montserrat Sanchez-Cespedes, el Dr. Àlex Vaquero, el Dr. Esteban Ballestar, la Dra. Maribel Parra i la Dra. Sònia Guil també passaran a formar part de l’IJC en un futur proper.

 

El PEBC es va posar en marxa a l’IDIBELL l’any 2009. El Dr. Manel Esteller, investigador ICREA i catedràtic de la Universitat de Barcelona, l’ha coordinat des de la seva creació. Al llarg d’aquests deu anys, els investigadors i personal d’aquest programa de recerca han demostrat talent, perseverança i productivitat, fet que s’ha traduït en una investigació d’excel·lència i un ampli reconeixement tant científic com social.

 

L’IDIBELL ha recolzat en tot moment i de manera ferma la tasca desenvolupada pel Dr. Esteller i tot l’equip d’investigadors i personal del PEBC. L’institut agraeix la tasca duta a terme per aquests professionals, i referma el seu suport als que continuaran vinculats a la institució en el marc d’altres programes de recerca. De la mateixa manera, el Patronat i la direcció de l’IDIBELL desitgen al Dr. Esteller i als investigadors que l’acompanyen molta sort i èxits en la seva nova etapa a l’IJC. En aquest context de canvis i oportunitats, esperen que l’experiència assolida a l’IDIBELL els ajudi a afrontar els nous reptes de la manera més encertada. 

 

Recerca, innovació i societat són els pilars de l’IDIBELL; milers d’investigadors i professionals han treballat, treballen i treballaran, incansables, per generar i compartir coneixement que millori la salut de les persones. A tots ells, l’Institut els vol donar les gràcies per la seva contribució en la definició d’un dels pols de recerca i assistència biosanitàries més importants del país. 
 

Scroll to Top