Nandu Jubany, Martina Klein, Àlex Corretja i Bruno Oro acompanyen a IDIBELL en la seva primera Gala Benèfica

dsc06989

Ahir l’IDIBELL es va vestir de Gala per una bona causa: recaptar fons per la investigació en càncer a través d’Oncobell, el seu programa d’investigació centrat en teràpies experimentals i mecanismes moleculars d’aquesta malaltia.

La Gala Salvem vides, dirigida pel presentador Fermí Fernández, va comptar amb l’actuació musical en directe de Saphie Wells & The Swing Cats, entrevistes, rifes, improvisacions i intervencions especials com la del xef Nandu Jubany que va explicar les preparacions elaborades per aquesta ocasió davant els més de 200 assistents.

“L’esdeveniment ha estat una oportunitat per informar i conscienciar sobre els reptes actuals de la investigació del càncer. Encara queda camí per recórrer, però estem molt esperançats i agraïts tant a les empreses patrocinadores, com a les institucions i els ciutadans pel gran suport que està rebent la nostra campanya Salvem Vides. Més suport, més vides salvades”, subratlla Gabriel Capellá, director de l’IDIBELL.

Gran part dels fons recaptats aniran destinats a programes específics per al desenvolupament de teràpies en medicina personalitzada i el tractament de tumors minoritaris, que afecten a un elevat percentatge de la població i en els que l’Oncobell és ja un centre de referència a Espanya.

Així el Dr. Ramon Salazar, coordinador del programa Oncobell es mostra satisfet davant la magnífica resposta a la iniciativa: “Amb la recaptació de Salvem Vides volem aconseguir tres objectius clars: desenvolupar teràpies en l’àmbit de la medicina personalitzada; impulsar la investigació en l’àmbit de la immunoteràpia en càncer seguint una aproximació global a nivell de Campus; promoure el talent jove investigador. Com més inversió en investigació, més de pressa avançarem i més vides podrem salvar”, recalca Salazar.

L’esdeveniment va comptar amb diferents moments especials en els que es van sortejar lots de productes per motius benèfics: Martina Klein, Àlex Corretja i Bruno Oro van actuar com a “mà innocent” per animar la vetllada i contribuir a la recaptació.

Entre altres personalitats institucionals,  la cita va comptar amb l’assistència d’Alba Vergés, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Raül Blanco, Secretari General d’Indústria i PIME en el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Albert Barberá, Director General de Recerca i Innovació en Salut a la Generalitat de Catalunya i Joan Elias, rector de la Universitat de Barcelona, així com els cònsols dels Països Baixos i Japó.

Salvem Vides. La campanya continua i estarà vigent durant un any

La campanya #josalvovides, que es va posar en marxa el passat mes de gener, seguirà vigent i comptarà amb diferents activitats durant tot l’any.

D’aquesta manera, els ciutadans, les empreses i els mitjans de comunicació que ho desitgin, poden seguir col·laborant a través del web de donacions o bé posar-se en contacte amb els responsables de la campanya per telèfon (+34 93 260 72 82), per correu electrònic (salvemvides@idibell.cat) o a través del formulari disponible al web de la campanya: www.josalvovides.cat.

#Josalvovides ret homenatge als donants anònims, per agrair la col·laboració de la ciutadania per reunir recursos i ajudar a ampliar les alternatives terapèutiques i la qualitat de vida dels malalts de càncer a través de la investigació.

Han fet possible aquesta campanya:

Ad Salutem, Agustí Torelló, AstraZeneca, Balliu de Sort, Boehringer ingelheim, Bristol-Myers Squibb, Catorze, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Jubany, Miquel Coll, Nació Digital, Novartis, NUT, Ona Cat Ràdio, Promise, RCDE Espanyol, Renfe, Rodalies, TMB, TRAM, VCN Biosciences

Scroll to Top