La gestió preventiva de l’IDIBELL és reconeguda amb un accèssit especial als premis MC MUTUAL “Antonio Baró”

image003

La gestió preventiva de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) ha estat guardonada amb un accèssit especial per MC MUTUAL, mutua col·laboradora amb la Seguretat Social, en la XVII Edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals , que reconeixen a les empreses, persones i institucions que sobresurten per protegir, de forma eficient, la seguretat i la salut de les persones en l’àmbit laboral.

 

El jurat, composat per la Comissió de Control i Seguiment de MC MUTUAL, ha reconegut la qualitat de la gestió preventiva realitzada pel departament de prevenció de riscos laborals de l’IDIBELL, que sota el lema “Safe research is good research” (recerca segura, recerca bona) inclou iniciatives com l’ús de Milo, un personatge dissenyat per informar al personal sobre bones pràctiques en prevenció. El reconeixement ha estat recollit pel doctor Gabriel Capellá, director de l’Institut, i Milagro González Garrigues com a responsable de prevenció.

 

Els Premis “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals van néixer el 2001, en memòria del que va ser president de Mutual Cyclops durant 14 anys. Al llarg de les disset edicions celebrades, inclosa la present, MC MUTUAL ha concedit 81 premis, 4 mencions d’honor, 23 accèssits especials i ha distingit la gestió preventiva de prop de 600 organitzacions.
 

Scroll to Top