La seu de l’IDIBELL i l’ICO es vesteix de rosa en motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

La seu de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i l’Institut Català d’Oncologia (ICO) es sumaran a la iniciativa de tenyir-se de rosa en motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama. Així doncs, la façana de l’Hospital Duran i Reynals (Granvia de l’Hospitalet 199-203) quedarà il·luminada de color de rosa la nit del divendres 19 d’octubre, Dia Mundial contra el Càncer de Mama, per recordar la importància de la detecció precoç per tal de millorar el pronòstic i poder vèncer aquesta malaltia.

Aquesta iniciativa ha estat gràcies a la col·laboració d’ambdues institucions que  treballen per tal d’avançar en la recerca i tractament del càncer. Cal recordar que el càncer de mama és el càncer més freqüent en les dones i que cada any es diagnostiquen 4.600 nous casos a Catalunya. La supervivència però ha augmentat considerablement en aquests últims anys gràcies als nous fàrmacs i tractament i, en l’actualitat, la supervivència a 5 anys se situa al voltant del 85%.
 

Scroll to Top