Comunicat – Marxa del Dr. Manel Esteller

marca-a

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) comunica que el doctor Manel Esteller, investigador ICREA, catedràtic de la Universitat de Barcelona, i fins ara coordinador del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer (PEBC) de l’IDIBELL, ha estat avui nomenat director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, càrrec que suposa la finalització del seu vincle laboral amb l’IDIBELL.

 

El doctor Esteller ha liderat el PEBC des de la seva creació, l’any 2009. Com a coordinador de programa i investigador IDIBELL, ha impulsat nombrosos projectes de recerca d’excel·lència en l’epigenètica del càncer, així com en d’altres malalties. Al llarg d’aquests anys, ha demostrat talent, perseverança i productivitat, qualitats que s’han traduït en el seu ampli reconeixement tant a nivell científic com social.

 

L’IDIBELL ha recolzat de manera ferma i constant la tasca desenvolupada pel doctor Esteller i tot l’equip d’investigadors del PEBC, contribuint al seu desenvolupament professional i al del programa que fins ara ha liderat. Ara que l’Institut és a punt de celebrar el seu 15è aniversari, refermem la confiança i el suport als nostres investigadors i la seva capacitat demostrada de generar coneixement enfocat a resultats en salut. Per la seva situació i per l’activitat assistencial diària que molts dels seus investigadors desenvolupen, els grups de recerca de l’IDIBELL poden identificar quins problemes són realment prioritaris. 

 

El Patronat i la direcció de l’IDIBELL desitgen al Dr. Esteller molta sort i èxits en la seva nova etapa com a director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. Ambdós esperen que l’experiència assolida en aquests anys a l’IDIBELL l’ajudi a afrontar aquest nou repte professional de la manera més encertada. 

 

 

 

SOBRE IDIBELL 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca de reconegut prestigi internacional en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. Actualment, compta amb més de 1000 investigadors adscrits treballant en l’àmbit del càncer, les neurociències i la medicina translacional i regenerativa. 

 
L’any 2009, l’IDIBELL es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. També forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. Gràcies al suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet, l’IDIBELL esdevindrà un element clau del futur microclúster biomèdic planificat per aquesta àrea, situada al sud de Barcelona. 

 

 

Més informació

Unitat de Comunicació i Cultura científica IDIBELL

scientificculture@idibell.cat

932607825
 

Scroll to Top