Celebrada la Jornada Informativa “European Research Council – Synergy Grants 2019”

doptqznxoaarrlk

El passat 4 d’octubre es va celebrar a les instal·lacions de l’Hospital Universitari de Bellvitge la jornada informativa “European Research Council – Synergy Grants 2019”. La jornada va ser coorganitzada per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR); i va comptar amb la intervenció de la Punt Nacional de Contacte de l’European Research Council (ERC), la Dra. Esther Rodríguez (Oficina Europea FECyT – MINECO) i el Dr. Josep Fontcuberta, Professor de l’ICMAB – CSIC, que va ser avaluador de la convocatòria 2013.

 

La sessió es va obrir amb les intervencions del Dr. José Manuel Menchón – Director científic de IDIBELL – i Dra. Encarna Grifell – Directora de planificació estratègica i avaluació del HUB -, que van ressaltar l’oportunitat que ofereixen les ajudes Synergy Grants de l’ERC per materialitzar investigació multidisciplinari de primer nivell, un repte molt alineat estratègicament amb l’HUB com l’IDIBELL. A continuació, la Dra. Rodríguez va fer un repàs pràctic sobre la informació més important a tenir en compte a l’hora de presentar una sol·licitud per a una ajuda Synergy Grant, i finalment, el Dr. Fontcuberta va explicar la seva experiència en primera persona com a avaluador de propostes, donant consells pràctics per a la redacció de propostes. Els materials que es van mostrar en la sessió estan disponibles per a la seva descàrrega als enllaços de la dreta d’aqeusta pàgina. 

 

La jornada es va celebrar en el marc del projecte “ICABELL – Internacionalització de la investigació biomèdica al Campus de Bellvitge”. ICABELL és una iniciativa de IDIBELL que contribuirà a la dinamització de l’activitat internacional dels socis del Campus (Institut Català d’Oncologia, Hospital Universitari de Bellvitge i Hospital de Viladecans), la gestió es realitza en IDIBELL.

Scroll to Top