Jornada formativa per a gestors de projectes H2020

icabell_-_h2020

El passat 21 de juny es va celebrar a l’hospital Duran i Reynals la sessió formativa “How to support researchers in writing competitive proposals for Horizon 2020”. El curs, part del projecte ICABELL, va ser impartit pel Dr. Siguin McCarthy, expert en finançament europeu per a projectes d’investigació.

 

La sessió, que va comptar amb un alt nivell d’assistència, va ser valorada molt positivament tant per part dels participants com de l’equip directiu de IDIBELL. Raquel Egea, directora de l’àrea d’innovació i desenvolupament de negoci de IDIBELL, va ser l’encarregada d’obrir la jornada, que també va comptar amb representació de la direcció científica.

 

Dirigida a gestors de projecte dels socis del Campus de Bellvitge (IDIBELL, Institut Català d’Oncologia, Hospital Universitari de Bellvitge i Universitat de Barcelona), la formació busca reforçar l’anàlisi estratègica i donar un servei de més valor afegit a la comunitat d’investigadors en les accions de recerca de finançament europeu. El Dr. McCarthy, gran coneixedor i referència del sistema de recerca europeu, ha impartit formacions a més de 290 entitats d’investigació en 29 països, entre les quals s’inclouen 74 de les 100 institucions de recerca i universitats europees de més prestigi.

 

El programa Horizon 2020 (H2020), posat en marxa per la Unió Europea, és el programa que finança projectes de recerca i innovació de diverses àrees temàtiques en el context europeu, comptant amb gairebé 80.000M € per al període 2014-2020. Donada la seva importància, el nivell de competitivitat per a la captació de fons H2020 no deixa d’augmentar de convocatòria en convocatòria.

 

La sessió “How to support researchers in writing competitive proposals for Horizon 2020” s’emmarca en el projecte “ICABELL – Internacionalització de la investigació biomèdica al Campus de Bellvitge”. ICABELL és una iniciativa de IDIBELL que contribuirà a la dinamització de l’activitat internacional dels socis del Campus, la gestió es realitza en IDIBELL.
 

Scroll to Top