Celebrada la Jornada Informativa ”Accions Individuals Marie Sklodowska-Curie, convocatòria 2018”

20180521_idibell_msca

El passat 10 de maig es va celebrar a les instal·lacions de l’Hospital Duran i Reynals la jornada informativa “Accions individuals Marie Skłodowska-Curie, Convocatòria 2018”. La sessió, coorganitzada per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) va omplir l’auditori  amb més de 100 assistents i va comptar amb les intervencions dels Punts Nacionals de Contacte de les Accions Marie Skłodowska-Curie (MSCA), Jesús Rojo (Madri+d) i Cristina Gracia (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, FECYT). A banda de presentar les accions Individual Fellowships (IF), es van presentar les accions COFUND MSCA Beatriu de Pinós (AGAUR) i TecnioSpring (ACCIÓ) i el servei de suport a investigadors EURAXESS (AGAUR i FECYT).

 

 

La jornada, inaugurada pel Dr. Gabriel Capellà – director d’IDIBELL – i Jordi Mas -director executiu de AGAUR-, va oferir un repàs pràctic sobre com presentar una sòlida proposta per a la convocatòria 2018 de la modalitat IF de les Accions MSCA. La sessió va comptar amb una taula rodona interactiva on la Dra. Irene de Miguel (IDBAPS) i la Dra. Lourdes Farré (ICO) van donar la visió i consells pràctics com a candidates beneficiàries de les ajudes, i la Dra. Clara Caminal (IRB Barcelona) va compartir la seva experiència com a avaluadora d’aquesta convocatòria. Addicionalment, Jesús Rojo, Cristina Gracia i Aida Díaz van tenir entrevistes individuals amb candidats per revisar propostes que s’enviaran al setembre. Tots els materials que es van mostrar en la sessió estan disponibles en el següent enllaç. 

 

 

La jornada es va celebrar en el marc del projecte “ICABELL – Internacionalització de la investigació biomèdica al Campus de Bellvitge”. ICABELL és una iniciativa d’IDIBELL que contribuirà a la dinamització de l’activitat internacional dels socis del Campus (Institut Català d’Oncologia, Hospital Universitari de Bellvitge i Hospital de Viladecans). Una explicació més detallada sobre ICABELL està disponible en el seu vídeo promocional.

Scroll to Top