El Dr. Manel Esteller, Premi a la Innovació a l’Ambit Sanitari en Oncologia

oncologia

Manel Esteller, Director del Programa d’Epigenètica i Biología del Càncer del IDIBELL, Investigador ICREA i Catedràtic de Genètica de la Universitat de Barcelona ha estat galardonat amb el Premi a la Innovació a l’Ambit Sanitari en Oncologia otorgat per la Catedra Celgene d’Innovació en Salut i la Universitat d’Alcalà. El premi va ser entregat ahir a Madrid a la Real Academia Nacional de Medicina.

 

El reconeixement es concedeix per la recerca del Dr. Manel Esteller en l’area de les metàstasi d’origen desconegut on les seves investigacions han permes el desenvolupament d’un test epigenòmic que permet la diagnosi del tumor primari que les ha originades. L’esmentat analisi, anomenat EPICUP, s’utilitza clínicament en els pacients oncològics afectats per aquesta entitat patològica.

 

 

Scroll to Top