ICABELL, un nou impuls a la internacionalització de la recerca de l’IDIBELL

menchon_0

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge ha rebut un ajut de 176.734 € per al desenvolupament del projecte “ICABELL – Internacionalització de la investigació biomèdica al Campus de Bellvitge”, liderat pel Dr. Josep Manuel Menchón. L’ajuda s’emmarca en la Convocatòria d’Accions de Dinamització: Europa Xarxes i Gestors – Europa Centres Tecnològics 2017, que està promoguda per l’Agència Estatal d’Investigació, del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. El projecte, que estarà actiu fins al final de 2018, suposarà un impuls per a la internacionalització de la recerca biomèdica realitzada a Bellvitge.

 

El projecte ICABELL té per objectiu implementar una estratègia dirigida a millorar la participació en projectes vinculats a eixos temàtics del programa de la Comissió Europea Horitzó 2020 i altres programes internacionals. L’import rebut s’invertirà en optimitzar la gestió i millorar el posicionament internacional de l’entitat. Per a això, s’implementarà un pla formatiu i de qualificació específic per al personal gestor involucrat i per al personal investigador, i accions de networking que incentivin la col·laboració amb altres entitats nacionals i internacionals, i específicament amb empreses.

 

ICABELL és una iniciativa d’IDIBELL que contribuirà a la dinamització de l’activitat internacional dels socis de l’institut (Institut Català d’Oncologia, Hospital Universitari de Bellvitge, Universitat de Barcelona i Hospital de Viladecans), la recerca dels quals és gestionada per l’IDIBELL.

 

L’IDIBELL té com a missió impulsar i facilitar una investigació traslacional d’excel·lència científica que integri la innovació i la transferència tecnològica en biomedicina, per aconseguir la millora contínua de la salut i la qualitat de vida. En aquest context, s’espera que les accions realitzades en el marc d’aquest projecte comportin un salt qualitatiu en la qualitat i participació en projectes de recerca internacionals.

 

 

 

E

Scroll to Top