Manel Esteller, premi ‘Mejores ideas 2017’

20171117_Esteller_MejoresIdeas

Dilluns 13 de novembre va tenir lloc l’acte d’entrega dels premis ‘Mejores ideas 2017’, organitzat anualment per la publicació Diario Médico.

En l’edició d’enguany ha estat premiat el Dr Manel Esteller, Investigador de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Profesor de Recerca ICREA i Catedràtic de Genètica de la Universitat de Barcelona. El premi ha estat concedit dins la categoria d’Investigació i farmacologia pel treball “Estudi de l’Epitranscriptoma del Cáncer”. La recerca guardonada identifica el fet que, a banda d’una ortografia de l’ADN (l’epigenètica respecte la genètica) també existeix una ortografia de l’ARN, l’epitranscriptoma del transcriptoma, i en caracteritza les seves alteracions en la leucèmia i el càncer de pulmó.

L’entrega dels premis, que va tenir lloc al Teatre Nacional de Catalunya, vol ser un reconeixement a la tasca dels professionals, institucions i empreses que han contribuït a millorar la medicina i l’assistència sanitària durant el 2017.

Scroll to Top