El III Premi Martí Via per a la investigació oncològica recau al Programa ProCURE

Un projecte de recerca de l’investigador del Programa ProCURE, David Garcia Molleví, ha rebut la beca Martí Via, dotada amb 30.000 euros La Fundació Vallformosa i GESCO Family han lliurat el III Premi Martí Via per a la investigació oncològica, una beca dotada amb 30.000 euros.

Aquest premi consisteix en una beca destinada a professionals i investigadors d’àrees relacionades amb l’oncologia pediàtrica o d’adults per desenvolupar un projecte de recerca en un centre de referència nacional o internacional.

Enguany el projecte de l’investigador del Programa ProCURE de l’ICO i de l’IDIBELL, David Garcia Molleví, sobre recerca de biomarcadors predictors de resposta al tractament neoadjuvant en càncer de recte,

ha estat triat per ser becat amb aquest premi, que li va ser entregat el passat dimecres 23 de novembre.

Scroll to Top