L’ICS visita l’IDIBELL

20170316_IDIBELL_ICS

El passat dijous 16 de març va tenir lloc la visita Institucional de representants de la Direcció Científica i de Recerca de l’Institut Català de la Salut (ICS) a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Aquesta jornada s’emmarca dins del programa de visites que la Direcció Científica i de Recerca de l’ICS fa als seus Centres de Recerca Sanitària vinculats.

El Dr. Dídac Mauricio, director científic i de recerca de l’ICS, i el Dr. Ricardo Pujol, assessor de recerca de l’ICS, van ser rebuts per representats de les direccions dels diferents dispositius sanitaris:

per part de l’IDIBELL, el Dr. Gabriel Capellá, director, el Dr. Josep Manuel Menchón, director científic, la Sra. Magda Martí, directora de gestió, i la Dra. Marina Rigau, adjunta a la direcció; per part de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de la Gerència Territorial de l’Àrea Metropolitana Sud (GTMS), i la Dra. Encarna Grifell, Directora de Planificació Estratègica, Innovació i Avaluació de la GTMS;

i per part de l’Institut Català d’Oncologia, Àngel Vidal, adjunt a la direcció, i el Dr. Josep Ramon Germà, director científic.

Després d’una introducció de les institucions representades i d’una discussió en l’àmbit de recerca, els assistents a la visita van realitzar

un recorregut per les instal·lacions, incloent els laboratoris de Recerca Traslacional 1 (Dr. Miquel Àngel Pujana), el d’Epigenètica del Càncer (Dr. Manel Esteller), el de Metabolisme i Càncer (Dr. George Thomas) i la Unitat de Transplantaments Pancreàtics (Dr. Eduard Montanya).

La jornada va concloure amb una reunió amb el Comitè Científic Intern de l’IDIBELL, en què els doctors Dídac Mauricio i Ricardo Pujol van presentar els objectius de la Direcció Científica de l’ICS i de la Guia de Bona Pràctica, seguida d’un debat obert amb els investigadors de l’IDIBELL, els quals van poder traslladar a la Direcció Científica i de Recerca de l’ICS les seves reflexions i inquietuds.

Scroll to Top