La recerca en Neurofibromatosi torna a rebre el suport solidari de la ciutat de Manlleu

20170322_Lazaro_Manresa

La planta -2 del pàrquing de la plaça de Manlleu es va omplir de gent, el passat dia 12 de febrer, per gaudir del Festival Solidari Underground a favor de la investigació de la neurofibromatosi, organitzat pel Centre de Salut Fitness Spa i Salut Fina i Estudi 67, conjuntament amb l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis (ACNefi). Durant la jornada, que fou molt exitosa, es van fer tallers, un vermut solidari i s’oferiren diversos espectacles. En les quatre hores que va durar el certamen es recolliren 5.164 euros, que ACNefi ha donat a l’IDIBELL per contribuir en la lluita contra la neurofibromatosi a través del projecte de recerca que lidera la Dra. Conxi Lázaro.

Des de primera hora, els assistents a l’Underground van poder gaudir d’un esmorzar solidari, dels dance shows dels infants del Centre Fina i d’Estudi 67, i de diversos tallers infantils. Arribats al punt del migdia, s’oferí un vermut solidari mentre les coreografies dels grups de ball pujaven de nivell escènic i sonaven les veus de la Coral Nàiades. Tot seguit, les versions enèrgiques de Pep Poblet van donar pas a la lectura d’agraïments per part dels organitzadors. Finalment, Joan i Roger Usart entraren a escena amb les seves cançons i les de Guillem Roma, que van acabar d’arrodonir una gran jornada. La planta -2 del pàrquing, on també s’hi podien trobar samarretes, polseres i galetes solidàries, va tancar les seves portes més enllà de dos quarts de 3 de la tarda.

Els impulsors del Festival es mostraren molt satisfets, tant per la participació de la ciutadania com pel compromís dels col·laboradors i les donacions aconseguides mitjançant aquesta jornada festiva. Paral·lelament, ACNefi ha venut, en menys d’un any, prop de 1.650 samarretes solidàries, les quals han donat un benefici net d’11.100 euros que també es destinaran a la recerca biomèdica. L’entitat, que treballa per véncer la neurofibromatosi i donar-la a conéixer entre la societat, ha rebut el suport de petites empreses i autònoms, i espera trobar la col·laboració d’alguna multinacional o d’una fundació.

Scroll to Top