L’Hotel Barcelona Princess lliura 16.000€ per a la investigació de les malalties rares

20170124_Pujol_HBCNPrincess

El divendres 20 de gener, l’Hotel Barcelona Princess va fer entrega del xec simbòlic de 16.000 € de les donacions recaptades durant dos anys al CIBERER (Centre investigació Malalties Rares) per a la investigació de les malalties rares, entre elles l’Adrenoleucodistrofia associada al cromosoma X, malaltia que estudia el grup de recerca en Malalties neurometabòliques de l’Institut d’Investigació BIomèdica de Bellvitge (IDIBELL), liderat per la Dra. Aurora Pujol.

Durant el 2015 i el 2016, l’Hotel Barcelona Princess es va sumar a la lluita contra les malalties rares a través de les donacions voluntàries mensuals de la nòmina dels treballadors de l’hotel i participant en esdeveniments esportius de Barcelona com la mitja marató i el triatló amb el objectiu d’obtenir més donatius a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org

La motivació per aquest repte solidari sorgeix des de dins; el cas personal d’un company que va treballar en aquest hotel de Barcelona ha permès als treballadors conèixer més sobre les malalties rares i identificar-se amb les dificultats associades. A través de les donacions voluntàries mensuals entre treballadors – empresa i de les donacions a través de migranodearena.org, durant el 2015 i 2016 s’han recaptat 16.000 €.

Durant el lliurament, la doctora Aurora Pujol, investigadora ICREA i genetista, va fer una breu exposició dels resultats de la investigació durant aquests 2 últims anys. Santiago Hernández, director de l’hotel, ​​va aprofitar l’ocasió per agrair a tots els empleats de l’hotel, persones externes i atletes solidaris que van participar en aquesta bona causa i van realitzar les seves donacions.

Scroll to Top