L’IDIBELL, una “Empresa amb Vàlua”

20161205_premis_valua

El passat 10 de novembre, l’Institut d’Investigació biomédica de Bellvitge (IDIBELL) va ser guardonat amb el

distintiu d’”Empresa amb Vàlua” per part de les entitats de Vàlua. Aquest reconeixement premia la col·laboració i compromís de l’IDIBELL amb aquesta plataforma i amb la igualtat d’oportunitats de totes les persones.

Una “Empresa amb Vàluaés aquella empresa compromesa amb la

ciutadania: una empresa que es preocupa del benestar del seu entorn i que té ganes d’implicar-s’hi mitjançant la col·laboració amb les entitats de la ciutat, ja sigui contractant persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social i/o comprant productes i contractant serveis a les entitats Vàlua.

La col·laboració amb les entitats Vàlua no només millora el prestigi d’entitats com l’IDIBELL, sinó que també permet obtenir beneficis estretament vinculats amb la responsabilitat social corporativa, com ara la captació i retenció del talent, el creixement, tolerància i escolta activa, i l’establiment d’un bon clima laboral en l’organització, a banda de beneficis fiscals.

L’acte públic d’entrega del distintiu va comptar amb la presencia de Juli Fernández, l’alcalde de Sabadell, Josep Videal, Director General ‘Economia Social, Afers socials i Famílies de la generalitat de Catalunya, i els representants de les Entitats Vàlua. Per part de l’IDIBELL, van assistir-hi Esther Comabella, directora de Recursos Humans, i Juan García, un treballador que va oferir el seu testimoni i voluntat de compartir amb tots els membres de l’IDIBELL aquest reconeixement.

Scroll to Top