L’estratègia d’innovació IDIBELL a Medesalud 2016

20161109_Egea_Medesalud

La directora de l’àrea d’Innovació i Desenvolupament de negoci de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Raquel Egea, juntament amb el Dr. Jaume Reventós, Coordinador d’Estratègia i Relacions Institucionals de la Direcció General de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya, van participar els passats 26 i 27 d’Octubre en la novena edició de Medesalud 2016, el principal esdeveniment acadèmic i de networking d’innovació en salut que es realitza a Colòmbia.

En el marc del programa acadèmic, Raquel Egea va oferir la ponència “Innovació en hospitals, experiències a Europa”, mentre que el Dr. Reventós va parlar de “Models de recerca i innovació en salut”, posant a debat l’experiència de Catalunya com a model. “Des de les diferents institucions vinculades a salut, tant públiques com privades, s’observa l’evolució de la Innovació a Catalunya com un model a seguir i hi ha voluntat d’aixecar potencials sinergies”, comenta Egea.

Medesalud 2016 va comptar amb més de 350 assistents en la seva novena edició, en la que es va presentar les darreres novetats en el mercat de salut a Medellín, Colòmbia. L’esdeveniment va suposar una oportunitat excepcional per establir contactes amb els líders de la indústria de la regió llatinoamericana i compartir coneixements en salut i innovació en els àmbits internacional, nacional i regional.

Scroll to Top