L’IDIBELL presenta lel seu dossier tecnològic a Biospain 2016

20160928_biospain2016_2

Membres de l’àrea de desenvolupament de negoci i innovació de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) s’han desplaçat al Bilbao Exhibition Center (BEC) de Barakaldo per participar en la 8ª edició de Biospain, la cinquena reunió biotecnológica en el rànquing mundial per nombre de reunions de partenariat. En aqusta edició està prevista l’assistència de 2.000 persones, 855 companyies i prop de 50 inversors.

“Venim a Biospain amb un objectiu clar en ment, fomentar l’establiment de col·laboracions amb la indústria ja sigui a través de llicències, projectes co-desenvolupats o spin-offs biotecnològiques”, explica Raquel Egea, directora de l’àrea de desenvolupament de negoci i inovació de l’IDIBELL. “Per d’aconseguir-ho, ens presentem amb un

dossier tecnològic de 13 projectes engegats a l’IDIBELL que creiem que poden encaixar molt bé amb les estratègies dels inversors i companyies presents a la fira”.

Entre els projectes de recerca en biomedicina que l’IDIBELL presenta a Biospain, es poden trobar innovacions per al diagnòstic i pronòstic de diferents malalties com l’Alzheimer, els accidents cardiovascular isquèmics, fertilitat i diferents tipus de càncer; teràpies relacionades amb respostes del sistema immune i amb el càncer; fàrmacs per a diferents tipus de malalties; un dispositiu mèdic per a cirurgia digestiva, i programari per a rehabilitació de paràlisis facials.

Biospain 2016 té lloc en el marc de

l’European Biotech Week, del 26 de setembre al 2 d’octubre, que serà un dels esdeveniments més importants a Europa durant aquesta setmana.

En l’última edició, celebrada a Santiago de Compostel·la el 2014, Biospain va comptar amb 200 expositors, 2.000 assistents i 855 empreses i institucions procedents de 37 països, es van dur a terme 3.327 reunions

one-to-one

i 50 conferències científiques, i es van presentar 720 productes per ser llicenciats.

Scroll to Top