Tractivus, finalista del Premi Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ

20160718_ACCIO

El passat 14 de juliol, l’àrea d’innovació i desenvolupament de negoci de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) va participar en una nova edició del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya) a través de la presentació del projecte de Tractivus, una spin-off IDIBELL-IQS. Aquesta jornada, que enguany arriba a la seva 21a edició, constitueix un dels principal punts de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya.

Tractivus va ser una de les 21 empreses escollides

per participar en la competició pel Premi Fòrum d’Inversió, que es lliura al projecte amb més potencial d’innovació. Joan Gilabert, CEO de Tractivus, va presentar en un elevator pitch d’un minut el projecte de disseny de dispositius mèdics personalitzats i antibacterians amb impressió 3D davant l’atenta mirada del públic assistent, que amb les seves votacions el va escollir com a 3r finalista dins l’àmbit de ciències de la salut. Finalment, l’empresa catalana Nektria va ser la guanyadora del certamen.

Paral·lelament, el Fòrum va ser també l’espai per a 400 reunions de networking entre emprenedors, inversors privats i representants de fons de capital risc; l’IDIBELL hi va participar activament introduint els projectes que composen el seu portafoli de propostes d’innovació i transferència tecnològica per tal de cercar finançament en base al seu potencial de negoci. A més, l’edició d’enguany del fòrum va comptar amb la presència destacada d’Alon Lifshitz, Managing director de Blumberg Capital, que es va encarregar de la conferència inaugural, i amb empreses i inversors d’Israel, país convidat d’aquesta edició.

El Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ

també va servir per presentar el Catàleg d’Empreses del 2016, que recull els 50 millors projectes empresarials d’entre les més de 100 propostes rebudes.

Scroll to Top