L’IDIBELL participa en el Giving Tuesday amb el projecte ‘Deixa volar la investigació’

givingtuesday

Avui, dimarts 1 de Desembre se celebra el Giving Tuesday

un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones proposant un dia per fer donacions de tot tipus. L’IDIBELL també hi participa amb el projecte solidari:

‘Deixa volar la investigació’
L’objectiu d’aquest projecte es la captació de fons per formar joves científics que desenvolupin projectes de recerca capaços de resoldre els reptes en salut, actuals i futurs en diferents malalties de la població com el càncer, l’Alzheimer, el pàrkinson, la diabetis, malalties rares, trasplantaments…
Sobre el Giving Tuesday
El GivingTuesday arriba després del BlackFriday i CyberMonday, és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l’any.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per a difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que se celebra cada any el primer dimarts de desembre.
La idea del GivingTuesday va sorgir el 2012 per l’ONG 92Y Street de Nova York, dedicada durant més de 100 anys a les obres socials, i de la Fundació de les Nacions Unides, que ha aportat la seva experiència en l’estratègia i la difusió de projectes solidaris.

Scroll to Top