Els fons FEDER subvencionen l’entrada de nous equipaments per a l’IDIBELL

20151221_FEDER

El Ministeri d’Economia i competitivitat espanyol (MINECO) ha concedit un projecte a l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) per a l’adquisició d’equipament científic destinat a laboratoris, plataformes i altres Serveis científics amb instrumentació tecnològica d’alt nivell.

El projecte, que es financia a través del Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (FEDER), té un cost total de 2.290.725,9 €, dels quals se’n subvencionen 1.145.362,95 €, el 50%.

El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) és un instrument financer de la Comissió Europea. Aquests fons són subvencions a fons perdut i es gestionen directament per les administracions públiques; en el projecte atorgat a l’IDIBELL, la gestió queda a càrrec del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i s’emmarca dins de l’eix 1 del Programa Operatiu FEDER Catalunya 2007-2013.
La finalitat del FEDER és enfortir la cohesió econòmica i social a la Unió Europea, per tal de corregir els desequilibris entre les seves regions. En entre altres actuacions, FEDER finança les infraestructures vinculades especialment a la investigació i la innovació, a les telecomunicacions, al medi ambient, a l’energia i el transport.

Scroll to Top