L’IDIBELL organitza un concert de Nadal per recollir fons per a la recerca

Facebook_Banner

El Teatre Joventut de L’Hospitalet serà l’escenari, el proper 14 de desembre a les vuit del vespre, del primer Concert de Nadal de l’IDIBELL, una iniciativa promoguda per la Fundació amb la finalitat de recollir fons per a la recerca i la formació dels joves investigadors del nostre Institut (beques IDIBELL).

L’acte, que s’organitza amb la complicitat i el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, comptarà amb les actuacions de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de l’Hospitalet, del grup coral 4 18 de l’Escola Elisava —participants en la darrera edició del programa de TV3 Oh Happy Day— i de la Electric-Popkestra de la ciutat, que col·laboraran de forma desinteressada en l’acte benèfic.

Conduit per l’actriu Estel Solé, el primer Concert de Nadal de l’Institut servirà, també, per presentar els objectius de l’IDIBELL als ciutadans, i per donar inici al programa de sensibilització, visualització de la recerca i promoció del mecenatge a l’IDIBELL que la Fundació s’ha proposat engegar en benefici dels seus grups de recerca.

Per assistir al Concert es posen a la venda tickets de donatius al preu de 10 euros, que es poden adquirir a la recepció de l’IDIBELL (Hospital Duran i Reynals, 3a planta), o bé de forma on-line, a ticketea. El mateix dia de l’espectacle, i a partir d’una hora abans de l’inici del concert, també es podran adquirir entrades a les taquilles del Teatre Joventut. A banda d’aquestes petites donacions, l’IDIBELL també posa a disposició de qui ho desitgi donacions de fila zero al preu de 25, 50 o 100 euros.

Scroll to Top