Carlos Fajardo, Helga Simón i Andrés Guinea, premiats a la primera edició del PhDday

phdday3

El 27 de Novembre la Universitat de Barcelona (Campus Bellvitge) va acollir la primera edició de l’IDIBELL PhDday. Una jornada científica organitzada pels investigadors predoctorals del Campus de Bellvitge amb l’objectiu de donar a conèixer la recerca que realitzen els doctorands i promoure les col·laboracions entre els grups de recerca de l’institut.

El tinent d’alcalde de coordinació i planificació estratègica de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Francesc Belver i el director de l’IDIBELL, Jaume Reventós, van ser els encarregats de l’obertura de la jornada. Durant tot el dia es van presentar 24 comunicacions orals i 54 pòsters científics.

Xavier Estivill, investigador del Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona va impartir la conferència plenària: “Genome-centric dissection of human disease” i també es va celebrar una taula rodona sobre les diverses sortides professionals un cop acabat el doctoral.

Al final de la jornada es van lliurar els primers premis PhDday patrocinats per l’Ajuntament de L’Hospitalet i FEBS journal El tinent d’alcalde de Benestar i drets socials, Cristian Alcazar, va fer entrega del premi a la millor comunicació oral a Carlos Fajardo del grup de recerca en viroteràpia; el director científic de l’IDIBELL, Josep Manuel Menchón, va donar el premi al millor pòster a Andrés Guinea del grup de recerca en psiquiatria i salut mental; i, finalment, els representants dels investigadors predoctorals van lliurar el premi al segon millor pòster a Helga Simón, del grup de recerca en nutrició, metabolisme i teràpia gènica.

El director de l’IDIBELL, Jaume Reventós, va ser l’encarregat de cloure l’acte que va agrair als investigadors predoctorals el seu esforç per organitzar aquesta jornada que va qualificar de gran èxit tant per la participació com per la qualitat científica dels treballs presentats. Reventós va emplaçar els joves a repetir l’any que ve una segona edició del PhdDay i consolidar la iniciativa.

Scroll to Top