Manel Esteller guardonat amb la Medalla Dr. Josep Trueta al Mèrit Sanitari de la Generalitat de Catalunya

04._manel_esteller__passadis__bata_color

Manel Esteller, Director del Programa d’Epigenètica i Biología del Càncer del IDIBELL, Investigador ICREA i Professor de la Universitat de Barcelona ha estat premiat amb la Medalla Josep Trueta al Mèrit Sanitari de la Generalitat de Catalunya. Aquesta distinció va ser creada amb la finalitat d’honorar les persones i les entitats que s’hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

Manel Esteller es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i es va doctorar amb l’especialització de genètica molecular del carcinoma de l’endometri a la mateixa Universitat. Va ser investigador postdoctoral i associat a la Facultat de Medicina de la Universitat Johns Hopkins (Baltimore, EUA), on va estudiar la metilació de l’ADN i la seva relació amb el càncer en les persones. Va liderar el Laboratori d’Epigenètica del Càncer del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques i retornà a Catalunya l’octubre de 2008 per a continuar la seva tasca investigadora a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge.

La cerimònia de lliurament de la Medalla Josep Trueta al Mèrit Sanitari al Dr Esteller tindrà lloc al Palau de la Generalitat, el dimarts 21 d’abril, a dos quarts de set de la tarda sota la presidència del M. Hble. Sr. Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya.

Scroll to Top