L’investigador Eduard Montanya guardonat amb el Premi Alberto Sols 2015

eduard_montanya

El cap de grup de recerca en diabetis, nutrició i malalties endocrines de l’IDIBELL i facultatiu del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat amb el Premi Alberto Sols que lliura la Fundació de la Societat Espanyola de Diabetis (SED) en reconeixement pel seu treball en recerca bàsica.

El lliurament del premi tindrà lloc en el marc del XXVI Congrés Nacional de la SED que se celebra a València entre el 15 i el 17 d’Abril

La Societat Espanyola de Diabetis és una organització científica multidisciplinar sense ànim de lucre dirigida a donar suport als avenços en la prevenció i el tractament de la diabetis, afavorint la generació i intercanvi de coneixement a nivell nacional i internacional per tal de contribuir en últim terme a la millora de l’esperança i qualitat de vida dels pacients amb diabetis.

Scroll to Top