Francisco Miguel Torres, nou responsable de qualitat i de gestió d’indicadors científics de l’IDIBELL

paco

Aquest any s’ha incorporat Francisco Miguel Torres a l’IDIBELL com a nou responsable de qualitat i gestor dels indicadors científics de la institució.

Francisco Miguel Torres es va llicenciar en Biologia a la Universitat de Barcelona i va fer el doctorat al Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). Va treballar com a investigador postdoctoral a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) i desprès va passar a treballar a l’empresa privada, a l’spin-off ReadyCell.

Aquesta nova posició de gestor d’indicadors científics creada per l’Instituto de Salud Carlos III té com a objectiu estandarditzar el resum de l’activitat científica, el read out, dels instituts adscrits. “La direcció de l’IDIBELL” explica Torres “entén que els indicadors, que són l’anàlisi de l’activitat científica, estan molt lligats a la qualitat, a com s’han de fer les coses. Tot forma part del mateix circuit i la seva aposta ha estat posar-hi al capdavant a una única persona”.

Segons ha explicat Francisco Miguel Torres el primer repte que es planteja és dissenyar els circuits per automatitzar la lectura dels indicadors científics de forma eficaç. “La meva perspectiva prové de la meva experiència : Analitzar, planejar i actuar primant l’eficàcia: que els resultats siguin bons i que el sistema funcioni independentment que qui en sigui el responsable”.

El contracte de l’ISCIII és de tres anys i per Francsico Miguel Torres l’objectiu és que les millores que s’hagin pogut implementar en aquest temps ja siguin en la gestió d’indicadors com en la qualitat es mantinguin en el temps de forma indefinida.

Scroll to Top