Torna el Servei d’Assessoria en Estadística IDIBELL

cristian_tebe

Des del gener de 2015 l’IDIBELL torna a comptar amb el seu propi servei d’assessoria en estadística a càrrec del bioestadístic Cristian Tebé que es va incorporar a la institució a principis d’any. Cristian Tebé ha treballat en el sector farmacèutic i durant deu anys a l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a investigador de l’àrea de qualitat atenció sanitària.

“La idea” ha explicat Tebé “és posar en marxa de nou el servei per donar cobertura a tota la demanda que generin els investigadors del Campus de Bellvitge. Ara mateix estem dissenyant la cartera de serveis que aniran des de suport en el disseny d’un estudi, a l’execució de l’anàlisi fins al suport en la publicació dels resultats o la revisió del pla d’anàlisi abans de presentar un projecte, amb la possibilitat d’oferir paquets de serveis”.

Cristian Tebé parla sobre la importància de l’estadística en recerca: “Un bon disseny estadístic és essencial a l’hora de demanar un projecte” i assegura que “una bon pla d’anàlisi i una grandària mostral adequada no garanteixen que et donin un projecte però si no estan ben fets, segur que el projecte queda descartat”.

Totes les peticions s’han de vehiculitzar a través del correu sae@idibel.cat i en una primera visita gratuïta o bé es resol el dubte que té l’investigador o bé es dissenya i pressuposta de forma personalitzada el servei requerit.

Podreu trobar Cristian Tebé o bé a l’edifici de l’Hospital Duran i Reynals a la Unitat de Biomarcadors i Susceptibilitat (2a planta) o bé a l’UICEC a l’edifici de recerca de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

El renovat servei d’Assessorament en Estadística està buscant la manera de coordinar-se amb la Unitat d’Investigació Clínica en Assaigs Clínics (UICEC) de manera que, com explica Tebé “es doni una cobertura integral a tots els processos de recerca clínica o epidemiològica fins als assaigs clínics”

Scroll to Top