Alumnes de l’Institut Provençana visiten les plataformes de suport a la recerca de l’IDIBELL

El passat dimecres 25 de Febrer els alumnes del Cicle formatiu de grau superior de Laboratori d’anàlisi i control de qualitat de l’Institut provençana de L’Hospitalet de Llobregat van visitar les instal·lacions de l’IDIBELL per conèixer com s’hi fa la recerca.

Els alumnes estan estudiant el mòdul d’assaigs biotecnològics i per tant coneixen moltes de les tècniques que s’utilitzen als laboratoris de recerca. En la seva visita els estudiants van visitar algunes de les plataformes científiques de l’IDIBELL on van poder veure com aquestes tècniques s’apliquen en el dia a dia de la investigació.

En el seu recorregut van visitar la Unitat de Proteòmica i la Unitat de Citòmica i Genòmica i també van conèixer la feina diària que es realitza al Laboratori de Metabolisme i Càncer (LMC) i al Centre d’Oncologia Molecular (COM) de l’IDIBELL.

D’aquesta manera els alumnes poden fer-se una idea de com seria el seu dia a dia coma tècnics en un laboratori si decidissin dirigir el seu futur professional cap a la recerca. De fet, dues estudiants d’aquest cicle formatiu de l’Institut Provençana estan actualment realitzant les seves pràctiques a laboratoris de l’IDIBELL.

Scroll to Top