Jaume Reventós: “Ens vam comprometre a adoptar una política de transparència total i ho complirem”

transparencia

El passat 19 de desembre la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir la primera de les sessions de transparència que l’equip directiu de l’IDIBELL vol celebrar cada semestre per tal de mantenir informats els investigadors i treballadors de l’IDIBELL de quina és la situació de la institució.

El director general de l’IDIBELL, Jaume Reventós, ha explicat que a més d’aquestes sessions s’ha incorporat al web de l’IDIBELL un portal de transparència on s’anirà penjant la informació de la institució que pugui ser rellevant per als treballadors. Reventós ha afirmat que el seu equip es va “comprometre a adoptar una política de transparència total i ho complirem”.

Reventós ha exposat breument les línies estratègiques que van ser aprovades recentment amb el nou pla estratègic de l’IDIBELL i ha aprofitat per felicitar als investigadors per haver mantingut els nivells d’excel·lència en la seva recerca durant els moments difícils.

El director de gestió, Alexandre Puerto, ha explicat la complicada situació econòmica de l’IDIBELL i el pla de viabilitat econòmica aprovat pel patronat el passat 10 de desembre. Aquest pla contempla tres fases en els pròxims tres anys per passar de l’elevat dèficit actual a una situació de sostenibilitat.

“Els patrons de l’IDIBELL donen suport a la viabilitat de l’institut i això ens permet poder implementar accions a mig i llarg termini a través d’aquest pla que ens portin a una major estabilitat econòmica” ha explicat Alexandre Puerto.

Scroll to Top