Viu la Ciència! Del 14 al 23 de Novembre se celebra la Setmana de la Ciència

Setmana_ciencia_A3

Un any més la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza la Setmana de la Ciència a Catalunya que celebra la seva 19ª edició del 14 al 23 de Novembre. Aquesta festa de la ciència agrupa centenars d’actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic arreu Ca­talunya. Aquí podeu accedir al calendari

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració, aquest 2014, de l’Any Internacional de la Cristal·lografia i l’Any de la Biotecnologia.

Enguany, la Setmana de la Ciència s’inaugura al Parla­ment de Catalunya amb la conferència «Po­drem eradicar la infecció per VIH en les persones infectades?. Paper de la vacuna terapèutica», a càrrec de Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i cap de la Unitat VIH de l’Hospital Trias i Pujol.

Com a novetat, l’ac­te inaugural anirà seguit, al Palau del Parla­ment, d’un dels esdeveniments centrals de l’SC’14: la jornada Vacunes, ciència i socie­tat, organitzada per l’Institut d’Estudis Cata­lans (IEC) i l’FCRi amb el suport del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tec­nologia (CAPCIT) i amb la participació dels investigadors del grup de recerca d’Infeccions i Càncer de l’ICO-IDIBELL Xavier Bosch i Sílvia de San José.

Scroll to Top