Manel Esteller és un dels tres investigadors biomèdics més citats d’Espanya

manel_esteller_3

El rànquing es basa en les dades de

Thomson Reuters dels articles publicats entre 1997 i 2011 Els investigadors Josep Maria Llovet de l’Hospital Clínic de Barcelona, Josep Baselga de L’Hospital Vall d’Hebron i Manel Esteller de l’IDIBELL són els tres investigadors biomèdics espanyols i que treballen en institucions espanyoles més citats a nivell mundial.

Aquest és el podi del rànquing que han realitzat la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries, Barcelona, i la Universitat Pompeu Fabra,

basant-se en dades de l’empresa Thomson Reuters entre els anys 1997 i 2011.

A més l’estudi, dirigit per Jordi Camí, de la Universitat Pompeu Fabra, destaca que els articles científics d’investigadors espanyols que se situen entre l’1% de les publicacions més citades en tot el món, han augmentat de forma considerable en els darrers 14 anys. Han passat de 61 l’any 1997 a 357 en 2011.

Podeu consultar el rànquing al següent enllaç:

Scroll to Top