Esteban Ballestar escollit ‘científic del mes’ per Abcam

La multinacional biotecnològica Abcam ha escollit el cap del grup de cromatina i malaltia de l’IDIBELL, Esteban Ballestar, com a ‘científic del mes’ per la seva recerca en el camp de la demetilació de l’ADN i les seves implicacions en diverses malalties com el càncer o les malalties autoimmunes.

En els últims mesos Abcam, un dels principals proveïdors en el camp de l’epigenètica a nivell mundial, ha escollit com a ‘científic del mes’ a investigadors de renom internacional com el guanyador del

Premi

Nobel de Medicina de 2012, John Gurdon o l’expert en epigenètica Rob Schneider entre altres.

Abcam plc és una companyia biotecnològica multinacional amb seu al Parc Científic de Cambridge, Regne Unit, amb oficines a Cambridge (Massachusetts, EUA), San Francisco, Hong Kong, Xangai i Tòquio.

Des de la seva creació el 1998, la companyia produeix i distribueix eines de recerca de proteïnes d’alta qualitat a més de 130 països. Amb més de 600 empleats, incloent un equip de suport científic de més de 75 doctorats amb experiència en laboratori.

Scroll to Top