Paz Fernández, premi a la Trajectòria Professional per la EONS

Paz-Fernandez_0

La Societat Europea d’Infermeria Oncològica (EONS) ha concedit el premi a la trajectòria professional a Paz Fernández, coordinadora de recerca d’Infermeria de l’ICO i investigadora del grup emergent d’Infermeria de l’IDIBELL.

Segons la junta executiva de la EONS, el premi vol reconèixer “aquells professionals que al llarg de la seva vida professional han actuat com a líders inspiradors i els seus èxits han contribuït a la infermeria oncològica o a la EONS”.

Paz Fernández fa prop de trenta anys que es dedica a la infermeria oncològica. Va començar el 1984 a l’Institut policlínic Plató i l’any 1991 es va incorporar a l’Hospital Duran i Reynals, on hi havia els serveis d’oncologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge fins a la creació de l’ICO l’any 1995.

Des de l’any 2001 és la coordinadora de recerca de l’ICO i actualment forma part del grup de recerca en infermeria (GRIN) de l’IDIBELL que es va posar en marxa l’any 2013.

Scroll to Top