Manel Esteller, escollit membre de l’European Academy of Cancer Sciences

manel_esteller_2

Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer (PEBC) de l’IDIBELL, professor de genètica a la Universitat de Barcelona i professor d’investigació ICREA, ha estat elegit membre de l’Acadèmia Europea de Ciències Càncer (EACS).

L’Acadèmia Europea de Ciències del Càncer (EACS) es va posar en marxa al setembre de 2009 a l’ECCO 15:34th ESMO Congrés Multidisciplinari a Berlín, Alemanya. L’Acadèmia va començar amb un grup fundador format per 114 investigadors i oncòlegs altament distingits establerts a 19 països europeus. Des de llavors, s’han votat 82 persones eminets en el camp del càncer per esdevenir membres de l’Acadèmia. Després de les eleccions d’enguany l’Acadèmia compta ara amb 199 dels millors experts en oncologia i recerca.

Sota els auspicis de l’Organització Europea del Càncer (ECCO), l’Acadèmia s’esforça per l’excel·lència, la independència, el lideratge, la diversitat i la flexibilitat. Opera com un cos “virtual”, que agrupa representants amb destacats antecedents científics i acadèmics de totes les disciplines del càncer per proporcionar assessorament expert i imparcial en matèria de prioritats de les polítiques a nivell nacional, europeu i mundial. Els membres de l’Acadèmia són els responsables de la definició dels objectius generals de l’Acadèmia i d’abordar temes com la credibilitat de la institució, la pertinença i la governança.

Scroll to Top